Secrets of Nevelspoock

Coming soon!

De Familie Nevelspoock in 4AD, Diksmuide

Nog tot en met 31 december kan je de schilderijen van de Familie Nevelspoock vinden in het café van de 4AD, Kleine Dijk 57, 8600 Diksmuide.

Openingsuren via de website van 4AD.

Polyfoon I

Op zondag 17 april opent de tentoonstelling "Polyfoon I" in galerie Montanus, Diskmuide.  Twaalf kunstenaars brengen er -letterlijk- veelstemmig werk.  Ik breng er portretten en nieuwe, abstracte schilderijen op groot formaat.  Iedereen welkom!


Weekend-poll voorbij

De weekend-poll 'Wie van de Drie' was een succes, waarvoor dank!
Op deze blogspot ging de meerderheid van de stemmen naar 'Edith Cavell' (11), voor Gale Force 8 (5) en de donderwolk (3).  Op Facebook behaalde Gale Force 8 echter een meerderheid.  De uitslag is een dubbeltje op z'n kant..  Maar..

..Zeer binnenkort meer nieuws daarover!

Nogmaals dank aan alle stemmers, merci!

Weekend-poll: wie van de drie?

Een Wezen, een Wolk of een Ware Dame?  Klik op de foto om het werk groter te zien, en kies rechts je favoriete schilderij, dankjewel!

1. Gale Force 8, 80x140cm, 2011, acryl op doek:


2. Dream Time's Extended, 60x100cm, 2012, olieverf op doek:


3. Edith Cavell, 40x60cm, 2014, olieverf op doek:


Facebook pagina

Wie op Facebook m'n nieuwe updates wil volgen: surf naar www.facebook.com/mwydooghe en klik op 'like'/'vind ik leuk'!  Oud en nieuw werk komt daar regelmatig online.

Sinds kort ben ik nu ook regelmatig aan het pinnen op pinterest.com, wie ge(p)interesseerd is kan me volgen op www.pinterest.com/maartenwydooghe.  Je vindt er schilderijen, inspiratie, boeken, en meer!

Tentoonstelling Gistel, Juli 2015

De Gistelse Kunstkring ART is 't (voorheen De Kanneblomme) nodigde me uit om dit jaar als gastkunstenaar mee tentoon te stellen op hun jaarlijkse tentoonstelling.

Van 4 juli t.e.m. 12 juli stel ik er mijn historische portretten tentoon, samen met werk van Danny Morlion (mixed-media en beelden), Anita Devogelaere (fotografie), Frie Dewilde (keramiek), Andy Gobeyn (beelden en schilderijen), Freddy Beernaert (sculpturen), Christèle Devriendt (juwelen), Miet Sinnaeve (keramiek), Jeannine Rosseel (keramiek), Luc Famaey (beelden en schilderijen) en Jules Van de Weyer (houtskooltekeningen).

Vrij te bezoeken op zaterdag en zondag van 11u tot 18, tijdens de weekdagen van 14u tot 18u.  Vernissage op vrijdag 3 juli, vanaf 18u30.  Adres: Oud Stadhuis, Hoogstraat 1, 8470 Gistel.  Iedereen welkom!

Enkele van de historische portretten die ik er tentoonstel:


Augustus 1913, Onbekende Dame, 50x70cm:Januari 1914, Stijn Streuvels, 70x100cm:Maart 1915, Zwijg Mij van de Oevers van de IJzer, 60x80cm:Juli 1915, Emile Brichard, 60x80cm: